Aktuálně

2024


2023


2022


2021


2020


2019

pro

13

Poděkování

Všem, kteří mne celý rok podporovali děkuji a přeji klidné prožití vánoční svátků a šťastný rok 2020.

Pavel Děcký

řij

1

Jaká byla sezóna 2019?

Letošní sezóna pro mě nezačala nejlépe. Po soustředění ve Španělsku jsem onemocněl infekční chorobou na základě přetažení. Bohužel musely být nasazeny antibiotika, a tak jsem zariskoval a dál pokračoval v plném tréninku. To se nakonec projevilo špatnými krevními testy a částečným poškozením jater. Následovaly 3 měsíce rekonvalescence. S takto výrazným tréninkovým mankem pro mě byl zbytek sezóny velmi náročný. Nepodařilo se mi zajet limit na mistrovství světa, propadl jsem na závodech. To nejdůležitější v této době, byla podpora mé ženy, přátel a MUDr. Gocala.
Nakonec se mi podařilo dát tělo do pořádku, sbírat jaksi body a umístit se na druhém místě v ČP Handbike 2019. Celkově musím hodnotit celou sezónu 2018 kladně, protože vše, co se stalo byla cenná zkušenost, která mne posunula kupředu.

A plány na další sezónu? Jednoznačně domácí šampionát, účast v českém poháru a hlavním cílem je získat na zahraničních akcích nominaci na mistrovství světa v Belgii.

Rybaření

čvc

15

Evropský pohár Púchov

Po zdravotních problémech v květnu a špatných výsledcích, jsem měl poprvé pocit, že kolo zase jede. I když jsem dojel až na 12., čas i rychlost měla jakousi úroveň. Tuto sezónu již dojedu jen v rámci českého poháru, kde se pokusím stále zlepšovat a zachránit letošní sezónu, která byla zatím jen plná zklamání.
Ale každá zkušenost se počítá…

Rybaření

čer

14

Relaxace

Zdravotní potíže táhnoucí se týdny vydýchávám na rybách.

Rybaření

bře

7

Ocenění

Ve čtvrtek 28. února jsem byl v Ostravském Gongu oceněn jako Handicapovaný sportovec roku 2018 Moravskoslezského kraje (foto:archív MSK) a stejně jako v minulém roce jsem rád, že mé sportovní výkony nezůstaly nepovšimnuty :)

Handicapovaný sportovec roku 2018 Moravskoslezského kraje

úno

19

rozhovor na TV Polar

Podívejte se na rozhovor k nominaci na Handicapovaného sportovce roku 2018 Moravskoslezského kraje (rozhovor začíná v 3:54).

led

3

nový rok - příprava na novou sezónu

Začátek roku je tradičně ve znamení přípravy na nadcházející sezónu - nezahálel jsem ani mezi svátky a projel bílou stopu (odkaz na video) i nový handbike (odkaz na video) :)


2018


2017


2016


2015


2014


2013