Aktuálně

2024


2023


2022

pro

13

Poděkování

Všem, kteří mne celý rok podporovali děkuji a přeji klidné prožití vánoční svátků a šťastný rok 2023.
Pavel Děcký

lis

10

Tváří UEC

V listopadu jsem náhodou zjistil, že jsem se stal tváří webových stránek UEC (Evropská cyklistická unie), která pořádá Mistrovství evropy :)
Pavel Děcký po tréninku

řij

26

Další sezóna za námi…

Letošní sezóna začala s covidovými bolestmi, ale podařilo se vyjet pár hezkých výsledků a v podstatě objet vše, co bylo v plánu. Bohužel Covid si i letos vybral daň, z polského mistráku na konci července jsem si kromě pěkné zajeté časovky, dovezl i Covid. Takže po srpnovém trápení už zase najíždím a trénuji na příští rok.

Určitě jsem letos rád za 2 bronzy z našeho mistráku a stříbru ze seriálu českého poháru. Krásný výsledek se povedl také na evropském poháru v Púchově, kde jsem zajel velice solidně časovku.

Děkuji všem za podporu a věřím, že příští sezóna už bude v duchu pevnějšího zdraví!:)

črc

13

Zase to cinklo

Vydřená forma se v pravou dobu projevila v červnu na evropském poháru v Púchově, kde jsem se umístil na 8. místě v silničním závodě a na místě 6. v časovce. S narůstající výkonností jsem tak získal 8. a 10. července dvě bronzové medaile na mistrovství ČR v Jeseníku, kde jsem se po kvalitních výkonech umístil na 3. místě v časovce i silničním závod. Svými výsledky jsem si zajistil nejhůře 3. místo v seriálu Českého poháru.

Pavel Děcký 3. místo MČR

črv

10

Děkuju za podporu!

Také v letošním roce mě podpořil dotací Moravskoslezský kraj. Velmi si této podpory vážím!

kvě

2

Aprílový trénink

Začátek sezóny jsem měl silně ovlivněný problémy po prodělaném onemocnění Covid, ale soustředění v Chorvatsku se přes velké bolesti svalů vydařilo. Tady se podívejte, v jakém stavu se vracím po tréninku domů :)

Pavel Děcký po tréninku

led

3

Příprava na novou sezónu

Začátek nového roku je tradičně ve znamení přípravy na nadcházející sezónu. V minulém roce jsem zajel řadu dobrých výsledků :) Věřím, že v letošní sezóně opět zúročím své tréninkové úsilí a podporu, kterou dostávám od svých nejbližších, v národních i mezinárodních závodech.


2021


2020


2019


2018


2017


2016


2015


2014


2013